Aziz Sancar Ortaokulu Öğrencileri Üniversitemizi Ziyaret Etti

Akademik olanaklar, kariyer yolculukları konusunda geleceğin üniversitelilerini bilgilendirerek, çeşitli disiplinlerdeki eğitim ve araştırma fırsatları hakkında geniş bir perspektif kazandıran Üniversitemize, 6 Mart 2024 tarihinde, Aziz Sancar Ortaokulu öğrencileri ziyarette bulundu.
Öğrenciler, kampüs turuyla başlayan etkinlikte, üniversitenin farklı bölümlerini ve tesislerini keşfetme şansı buldu. Akademik birimlerin yanı sıra kütüphane, laboratuvarlar ve öğrenci kulüpleri gibi önemli alanlar da ziyaret edildi. Ziyaret sırasında öğrencilere üniversite hayatı, üniversite eğitimi ve kariyer seçenekleri hakkında detaylı bilgiler verildi.

Rektör Demir yaptığı konuşmada;  “Bu tür etkinlikler gençleri eğitim ve kariyer hedeflerine doğru yönlendirmede önemli bir rol oynuyor. Geleceğin üniversitelilerini, üniversitemizde görmekten memnuniyet duyuyoruz” ifadelerini yer verdi.
Hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından ziyaret son buldu.